dilluns, 14 de novembre del 2022

Compte que ve el mariscal!

 


Mireu què pinxo que va! Això de treballar, treballar no sembla el seu fort, contràriament al que ell assegura. Però passejar, passejar, presumir, presumir o estarrufar-se, estarrufar-se, a això, gent, no hi ha qui ho guanyi.

Dissabte passat, l’alcalde de Salou, Pere Granados, va organitzar una excursió pel camí de ronda, a la qual, segons l’Ajuntament, és a dir, segons ell, hi van assistir 40 persones.

I ahir, diumenge, va encapçalar una marxa, també pels mateixos indrets (que ha descobert fa quatre dies, tot sigui dit), aquesta vegada amb 100 persones, també segons l’Ajuntament.

Aquest home no para de tombar pel municipi. Però no per inspeccionar en quin lamentable estat es troba la ciutat, sinó per alçar la cresta.

Falten sis mesos per a les municipals i cal fer populisme, ja que malgrat haver engalipat el PSC en la seva nova aventura política, no acaba de veure clar que guanyi per la golejada que mesos enrere esperava.

És més, podria perdre el càrrec d’alcalde que ostenta des de fa 13 anys, tot i que a l’Ajuntament hi és des de l’any 1995 (tota una vida), quan hi va entrar de la mà d’Esteve Ferran.

A baix, tornant a casa després de l’esforç realitzat. Perquè, aquest home, el que és treballar, treballar…