dimarts, 15 de novembre del 2022

L’alcalde de la discòrdia

 


La portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a l’Ajuntament de Cambrils, Camí Mendoza, lamenta en un article d’opinió que l’actual equip de govern municipal hagi desestimat programar tot un seguit d’actes per commemorar els 400 anys de la segregació de Montbrió del Camp de Cambrils.

Mendoza recorda que el passat 2 de novembre es van complir 400 anys d’aquella fita, uns fets que estan documentats en ‘El llibre de la Concòrdia’, on consten tots els detalls d’aquesta separació.

La regidora republicana explica que l’anterior equip de govern que ella liderava va preparar una programació cultural conjunta amb el consistori de Montbrió del Camp i que es va signar un conveni que no s’ha materialitzat.

La republicana afegeix que “en una mostra més del desinterès pels temes culturals de Cambrils, l’equip de govern ha ignorat aquest conveni i ha defugit la coorganització de cap mena d’acte per recordar la història del nostre poble”. (Font: Ràdio Cambrils).

Que a Klein li agrada la discòrdia, no n’hi ha cap dubte. Només cal remuntar-se al que va passar el setembre de l’any passat.