dissabte, 26 de novembre del 2022

L’alcalde garanteix que Salou no patirà desproveïment d’ous

 


Des de mitjans de novembre, cada vegada més botigues i magatzems de la Gran Bretanya han penjat un cartell en què informen els seus clients que només es poden endur a casa un nombre limitat d’ous.

Aquestes restriccions tenen la intenció de ser temporals, però l'Associació Britànica de Productors d’Ous de Corral ja ha advertit que el racionament podria durar fins després de Nadal.

Els experts afirmen que la demanda d’ous va augmentar aquest any perquè els britànics busquen fonts de proteïnes més barates per compensar l’augment dels preus de la carn.

Alhora, molts avicultors han decidit abandonar el mercat per no perdre diners amb la producció d’ous, que s’ha encarit molt. (Font: BBC).

Davant d’aquesta tessitura l’alcalde de Salou, Pere Granados, que aquests dies es troba de viatge per aquelles terres (el pobre no para: la setmana passada a les Canàries, ara a Irlanda), ha tranquil·litzat els veïns dient-los que no pateixin, que no hi ha cap perill de desproveïment al municipi: “Per a ous, els meus, que de tant que pesen fins i tot m’he de posar quatre cinturons als pantalons perquè no em caiguin a terra”, ha subratllat, en una demostració més de la vidassa que es fot aquest home. (Font: Tururut Viola News).