dilluns, 21 de novembre del 2022

Sebastià Domínguez se suma a la llei de l'embut

 


Dissabte passat el regidor Sebastià Domínguez, amb el diputat Gabriel Rufián com a gran valedor seu, va ser presentat oficialment com a alcaldable d’ERC a l’Ajuntament de Salou el maig de l’any vinent.

Durant la seva intervenció, el Sebas, que cada vegada té més pèls blancs a la barba, va fer l’habitual declaració de principis: “Volem un Salou més verd, segur i sostenible”, va dir, per denunciar, entre altres aspectes, que “Salou fa anys que no té un projecte de ciutat. No ens podem permetre més desgovern”. (Font: Infocamp).

És el típic discurs que es deixa anar en campanya electoral. No només ell, tots els partits diuen el mateix. Siguin de dretes o d’esquerres. I és el mateix discurs que han dit els seus predecessors en el càrrec i el que continuaran pronunciant els que vinguin després del Sebas. Perquè la política consisteix a dir les mateixes coses per després incomplir-les o aparcar-les segons convingui.

Del que no hi ha dubte és de la feina duta a terme per ERC de Salou al consistori en aquest mandat: és nul·la, no hi han fotut res, com si fossin muts.

Ara que falten mig any per a les municipals, ara no pararan. No només Esquerra sinó també els altres partits de l’oposició inexistent (Cs i PP).

La trista realitat d’Esquerra és que ha estat tres anys i mig desapareguda. Amb les eleccions a tocar, ja veureu com s’estimen Salou més que ningú. Que sí, que és veritat, així funciona la llei de l’embut.