divendres, 16 de desembre del 2022

Aturem Hard Rock no para i segueix guanyant batalles

 


La plataforma Aturem Hard Rock ha anunciat que dilluns presentarà noves accions judicials contra el projecte i ha criticat el manifest impulsat per la Cambra de Comerç de Tarragona, en el qual va tenir un paper destacat l’alcalde de Salou, Pere Granados, titllant-lo de “falsa unitat”. Una de les portaveus de l’entitat, Anna Recasens, ha insistit que és una iniciativa que només té el suport “dels grans empresaris”, però no “el de la societat”.

Dimecres passat, la Comissió d’Urbanisme de Tarragona havia d’haver aprovat el pla director urbanístic que ha de permetre la construcció de Hard Rock, però finalment l’assumpte ni tan sols va estar a l’ordre del dia a l’espera de dos informes, un del Departament d’Acció Climàtica i l’altre del d’Empresa. Aturem Hard Rock va ser qui va fer públic el primer d’aquests documents, “que posava en dubte els punts fonamentals d’aquest projecte”, segons ha apuntat Recasens.

Amb aquest retard, Aturem Hard Rock considera que la demanda que va fer al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i que va paralitzar el projecte “està tenint l’efecte que esperàvem: endarrerir-lo fins que puguem donar-li l’estocada final i acabar, d’una vegada per totes, amb aquest i qualsevol que tingui les mateixes característiques”. (Font: ACN).