divendres, 16 de desembre del 2022

Cs presenta el seu nou Popeye

 


Cs ha presentat avui el seu nou alcaldable per a les municipals de l’any vinent a Salou: Sergio Susín. L’acte ha tingut la benedicció del diputat Carlos Carrizosa. 

Susín ha estat designat candidat després que Pere Lluís Huguet, que considera que la política ha de ser una dedicació temporal, hagi decidit no repetir en el càrrec. 

El nou aspirant a l’alcaldia salouenca és fill de José Ángel Susín, que va ser regidor en l’anterior mandat per Cs. 

De fet, Susín pare era el número tres de la llista, per darrere d’Huguet i de Reyes Pino (coses de la paritat), però després de la patacada electoral que es van fotre el 2019 (esperaven arrassar, però Cs ja havia començat el seu declivi i només van treure quatre regidors), va renunciar a la seva plaça perquè hi pogués entrar el seu fill, el cinquè de la llista (la quarta era Nuria Martín, coses de la paritat). 

La proclamació de Susín fill ha tingut lloc al costat de l’antiga estació del ferrocarril de Carles Roig, per on ha de discórrer l’Eix Cívic de l’alcalde, Pere Granados (ara socialista de tota la vida). 

L’estació es troba en ruïnes; les vies del tren, en desús, i l’Eix Cívic, aparcat per l’oposició dels veïns. 

Si a això hi afegim les lluites intestines a Cs a Madrid entre Arrimadas i Bal per intentar salvar el poc que queda del seu galliner, el panorama dels taronges salouencs per tornar a entrar a l’Ajuntament és desencisador, de via morta, vaja.