dilluns, 19 de desembre del 2022

Es confirma que a Salou hi ha més argentins que manyos a l’estiu

 


La victòria als penals del conjunt albiceleste en la final del mundial de Qatar que va enfrontar ahir l’Argentina amb França va provocar una joiosa celebració a nombroses ciutats del planeta, entre les quals cal incloure Salou, que va registrar concentracions multitudinàries a la font lluminosa i al passeig de Jaume I.

I és que, pel que es veu, a la capital de la Costa Daurada sembla que ja hi ha més argentins que aragonesos a l’estiu, fins al punt que un ja no sap d’on sortien tants parents de Messi i un comença a pensar que els darrers mesos estan proliferant com a conills. Vaja, que amb la parenta no en fallen cap, de penal.

Segons l’últim cens d’habitants (del 2021), els argentins residents a Salou sumen 169 ciutadans. Per això no em vull imaginar què hi hauria passat si el Mundial l’hagués guanyat el Senegal, que lidera la taula amb 1.050 ciutadans (després venen Rússia, 789; Índia, 779; Romania, 741; el Marroc, 640; Pakistan, 522; Itàlia, 455; Bulgària, 387; Colòmbia, 345, i el Regne Unit, 331, mentre que França només té 169 residents).

A dalt, uns pumes argentins amb ganes de fer gol.