dimecres, 28 de desembre del 2022

Granados demana traslladar l’hotel de l’Algarrobico a la Pedrera

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha fet avui una desesperada crida al Govern de la Generalitat perquè aprovi immediatament el pla urbanístic que ha de permetre la construcció de Hard Rock o, si més no, permeti que l’hotel de la platja de l’Algarrobico (a Carboneras, Almeria) s’instal·li a Salou, concretament a la zona de la Pedrera.

L’hotel de la platja de l’Algarrobico és un dels símbols més destacats de la corrupció urbanística espanyola i de la destrucció de la costa.

De 21 plantes i 411 habitacions, es va començar a aixecar en un dels pocs espais sense urbanitzar de la costa mediterrània occidental: el parc natural Cap de Gata-Níjar. Les obres són objecte de litigi des de fa anys i actualment es troben aturades.

“Ja que allà no el volen, que portin l’hotel a Salou. Ja no en ve d’un!”, ha dit el també almerienc Pere Granados.

“A falta de Hard Rock, l’Algarrobico portarà feina i riquesa al municipi, i fomentarà l’activitat laboral en una zona deprimida del municipi que està plena de matolls i abandonada gràcies a mi”, ha reconegut.

“No podem deixar escapar una altra gran oportunitat de defensar la nostra economia. Què esperen aquests republicans de la Generalitat?”, ha preguntat el de l’Albox, qui ha insistit que vol que el recordin també pel seu urbanisme salvatge. (Font: Tururut Viola News).