dimarts, 13 de desembre del 2022

La CUP denuncia l’ús partidista de Hard Rock per part de Pere Segura

 


La CUP de Vila-seca ha denunciat que l’alcalde de la ciutat, Pere Segura, ha utilitzat els comptes institucionals de correu electrònic per enviar “propaganda” a favor de Hard Rock, als temps que anima els destinataris dels missatges (siguin entitats o ciutadans) a signar un “manifest social” de suport al projecte.

Es tracta, segons la CUP, d’informació “esbiaixada amb un clar interès polític personal per tal que les persones que han rebut el correu signin el manifest presentat la setmana passada per la patronal i el gran capital del Camp en favor del Hard Rock”.

Els cupaires afegeixen que estudiaran si cal emprendre accions legals “contra a aquest fet molt greu” i anuncien que seguiran “denunciant el caciquisme del govern de Vila-seca, que fa servir pràctiques més pròpies d’una màfia que d’un govern democràtic”. (Font: CUP).

Si la CUP munta aquest xafarranxo a Vila-seca per uns correus electrònics, em pregunto què faran a Salou el dia que coneguin l’alcalde, Pere Granados, que fa a l’Ajuntament el que li surt dels ous i menteix de forma barroera perquè es parli d’ell.