dimarts, 13 de desembre del 2022

Salou destinarà més policies a la zona blava i a arrencar pancartes

 


L’Ajuntament de Salou ha començat aquesta setmana el procés selectiu de sis places d’agent de la Policia Local mitjançant el sistema de concurs-oposició. En total, hi ha 269 aspirants.

L’alcalde, Pere Granados, ha assistit a l’inici de la jornada d’avui i ha destacat que amb aquestes noves places “hi haurà una repercussió molt positiva, perquè es destinaran a reforçar la presència policial als nostres carrers i, per tant, serà una millora important de la seguretat”. (Font: Ajuntament de Salou).

En el darrer ple municipal, el portaveu de Cs, Pere Lluís Huguet, va queixar-se de l’increment de la inseguretat ciutadana al municipi. Ho afirmava amb xifres a la mà. Granados ho va negar i va titllar Huguet d’alarmista, de voler fer electoralisme amb la delinqüència.

Val a dir que les xifres d’Huguet eren d’aquest any però antigues. Vull dir que ara la situació és molt pitjor. Si segons Granados, a Salou els delictes no pugen (una afirmació falsa), quin sentit té ara ampliar la plantilla de la Policia Local? Que potser volen destinar els nous agents a posar multes a la zona blava o a arrencar pancartes contra l’Eix Cívic?