dilluns, 12 de desembre del 2022

Territori lamenta que Granados sigui tan poc seriós amb Hard Rock

 


El conseller de Territori, Juli Fernández, ha desautoritzat avui l’alcalde de Salou, Pere Granados, qui, fidel al seu estil provocatiu i temerari, assegura que la multinacional promotora de Hard Rock ha decidit retirar-se de Vila-seca i Salou, sense aportar-ne proves, només per crear conflictivitat.

Segons Fernández, el projecte segueix endavant. “Estem en tramitació urbanística arran d’una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. No hi ha res aturat, el que estem fent és ser seriosos, solvents i exigents perquè les al·legacions que hi ha presentades les puguem resoldre de la millor manera possible”.

“Perquè el pitjor que li podria passar a aquest projecte —ha afegit— és tenir un altre contenciós administratiu o una altra sentència judicial que fes que es tornés a revisar”. (Font: Notícies en Xarxa).

Segur que qui més interessat està que no es materialitzi la inversió és Granados mateix. Per aparèixer tot seguit a la tele, que és el que li agrada, i dir: “Veieu com ja us ho deia jo…”.