dijous, 26 de gener del 2023

Chatelain desbanca Queral com a alcaldable del PP a Cambrils

 


David Chatelain ha estat nomenat alcaldable per encapçalar la llista del PP a les pròximes eleccions municipals i d’aquesta manera es resol una de les incògnites que encara hi havia de cara als comicis del proper 28 de maig.

La designació la va fer dimarts a la nit el comitè electoral regional del PP, a proposta del comitè electoral provincial. D’aquesta manera, l’actual portaveu del grup municipal i únic regidor del PP i responsable d’Hisenda, Seguretat Ciutadana i Mobilitat es presentarà per tercera vegada.

David Chatelain no era el candidat proposat pel comitè local, sinó Daniel Queral. Dissabte passat Queral va ser ratificat com a cap de llista en una reunió de l’executiva cambrilenca.

La sorpresa ha estat que la junta provincial ha canviat el candidat sense dir res al comitè local, raó per la qual l’executiva cambrilenca no descarta recórrer contra la decisió de la junta provincial. (Font: Revista Cambrils).

Cal recordar que entre els mèrits de Chatelain hi ha haver tornat la bandera espanyola a la sala de plens (abans era al costat del vàter) i haver jurat bandera en un acte militar adreçat a civils.