diumenge, 29 de gener del 2023

El corral socialista

 


Nous moviments de personatges amb vista a les municipals del 28 de maig. En aquest cas, el protagonista és l’advocat Luis Corral, que s’ha passat al PSC.

Corral fa temps que vol entrar a l’Ajuntament. Ho va intentar el 2011 com a alcaldable de Salou x Salou Plataforma Ciutadana. Però amb poc èxit, amb només 330 vots, quedant-se a les portes del consistori.

Ho va tornar a provar a les municipals del 2015, aquesta vegada com a número 4 del PP. Però també se la va fotre, perquè el PP només va treure dos regidors.

Ara torna a l’arena amb el PSC (encara que millor fora anomenar-lo PSOE, perquè el PSC d’ara no és, ni de lluny, el PSC de veritat), amb Yeray Moreno com a alcaldable oficial. Tot i que el veritable número u de la llista conjunta és Pere Granados (FUPS), segons l’acord assolit per FUPS i PSC.

Això vol dir que hi haurà veritables hòsties per ocupar els primers llocs de la llista, ja que Granados voldrà posar-hi els seus i els sociates, malgrat que són uns venuts, voldran dir la seva.

Sobretot si els regidors David González, Dani López i Beatriz Morer (miss Paelles), que viuen de la política, volen repetir càrrec (no oblidem que abans que ells hi ha Yeray Moreno).

Ara per ara, es desconeix a quin lloc de la llista anirà Corral (tot depèn del d’Albox). Però el pobre ho torna a tenir cardat, perquè hi ha massa gallets en el mateix corral.