dijous, 5 de gener del 2023

El putu Pare Noel ja és història i avui deixa pas als Reis

 


Després de tres anys sense poder-se fer amb normalitat per la covid, la cavalcada de Reis torna aquesta tarda. En el cas de Cambrils, amb un canvi de recorregut per les obres de la rambla de Jaume I.

A partir de les 18 hores hi haurà animació a les Escales Reials del Mollet del Rec, i a les 18.30 hores, un castell de focs d’artifici anunciarà l’arribada per mar de Ses Majestats. Un cop es faci el desembarcament, la comitiva iniciarà el seu recorregut des de la rotonda del Club Nàutic i travessarà tota la façana marítima fins a la rotonda de la Vela.

Des d’allà seguirà pel carrer de Robert Gerhard i quan arribi a la rotonda de davant del Parc del Pescador la rua travessarà el pont de la riera d’Alforja i pujarà contra direcció pel passeig de La Salle fins al pont del Raval de Gràcia.

Des d’aquest punt, la cavalcada baixarà per l’avinguda Adelaida i es dirigirà cap a la plaça de l’Ajuntament. Allà els rebrà l’alcalde i els regidors del consistori i també hi haurà animació i xocolatada mentre les famílies fan cua per entregar la carta als Reis.

Demà al matí s’iniciarà el repartiment dels regals casa per casa dels xiquets que ho hagin demanat prèviament.

Aquest any, el repartiment començarà pel raval de Gràcia i barri de l’Eixample (zona Vila); per la plaça del Pòsit (zona platja) i a les urbanitzacions de Llevant i de Ponent. A partir de les 10 hores, començarà pel barri de Nou Cambrils. (Font: Revista Cambrils).