dimecres, 4 de gener del 2023

Granados visita Covamar per parlar-los del lampista

 


L’Ajuntament de Salou ha informat avui d’una visita que l’alcalde, Pere Granados, va fer abans de les festes de Nadal als veïns de Covamar. Granados va dosificant les informacions per sortir als mitjans de comunicació, sobretot entre les que tant depenen de la seva publicitat, mentre ell fa el romanço a casa.

Segons explica, l’alcalde va exposar als veïns les millores que s’han dut a terme a la urbanització, entre les quals hi ha l’enllumenat públic, i que permetran reduir la factura de la llum un 67%.

És a dir, un estalvi de 14.451,24 euros anuals i la reducció de les emissions a l’atmosfera de 34 tones de CO₂. (Font: Ajuntament de Salou).

El d’Albox té un morro que se’l trepitja. Ara parla d’estalvi energètic malgrat que encén els llums de la façana del consistori tota la nit amb qualsevol excusa que li faci gràcia.

Si realment vol abaratir la descomunal factura de la llum, que per descomptat paguem tots, que posi plaques solars d’una vegada als edificis consistorials i veuràs tu com l’estalvi sí que es nota.