diumenge, 29 de gener del 2023

Es ven PortAventura

 


Universal Parks & Resorts, el tercer operador de parcs temàtics del món, podria comprar PortAventura World. Mitjans internacionals i nacionals s’han fet ressò de la notícia, creant una gran expectació, ja que es convertiria en l’única seu a Europa del grup.

A més de l’oferta de les seves atraccions, els parcs d’Universal són reconeguts per utilitzar la imatge de personatges icònics com Harry Potter o Betty Boop per a la seva ambientació.

El parc de Vila-seca i Salou ja va ser propietat d’Universal del 1998 al 2004 (se’n va canviar el nom a Universal Mediterrània entre l’any 2002 i 2004). En aquesta època es van construir hotels i atraccions com Sea Odyssey i El Temple del Foc.

PortAventura World disposa de tres parcs temàtics (PortAventura Park, Ferrari Land i Carib Aquatic Park) i té sis hotels integrats als seus parcs.

El 2022, la companyia va adquirir dos establiments fora del recinte d’entreteniment, i planeja continuar ampliant la seva cartera. (Font: TouriNews).

No patiu, que les cues per overbooking segur que continuaran. Hi hagi qui hi hagi de propietari, ja que el negoci és molt rendible.