divendres, 27 de gener del 2023

Hard Rock obre una franquícia a Cambrils

 


Els Mossos d’Esquadra van denunciar dilluns el responsable d’un bar de Cambrils i sis homes més per una partida il·legal de pòquer que es feia a l’interior de l’establiment.

La investigació va començar fa unes setmanes arran de diverses informacions que apuntaven a la celebració de timbes de pòquer il·legals en aquest establiment públic ubicat al passeig de Francesc Macià, a l’Eixample Platja.

Dilluns passat, els agents van irrompre al local a les nou del vespre i van enxampar els sis jugadors, que apostaven amb plena connivència de l’establiment.

Els Mossos van intervenir quatre baralles de cartes de pòquer, quatre tapets de sobretaula i tres maletins metàl·lics amb prop de 900 fitxes que en el seu canvi equivaldrien a 29.000 euros.

Els agents van comprovar que del conjunt de totes aquestes fitxes, en aquell moment estava en joc l’equivalent a uns 12.368 euros.

El responsable del bar i els sis implicats van ser denunciats per incomplir la llei, que en el cas de Catalunya està feta a mida de Hard Rock.