dimecres, 18 de gener del 2023

Ja tenim pubilla per a la festa major!

 


Avui no es parla d’altra cosa a Madrid. És sobre la sorprenent aparició de Miquel Iceta a l’acte de presentació del calendari de turisme esportiu (l’última collonada de l’alcalde de Salou, Pere Granados) per a aquest any 2023 al municipi.

A la gala també hi va ser la directora general de Turisme de la Generalitat, Marta Domènech, però el clímax es va assolir amb el ministre d’Esports, quan va dir que Salou és una “ciutat intel·ligent”. Una declaració que va catapultar fins al deliri l’alcalde, que feia temps que no li llençaven floretes tan boniques. Sobretot venint d’algú tan especial.

La festa, prèvia a la Fira Turística de Madrid que avui comença, va permetre constatar la gran compenetració que hi ha entre Granados i Iceta (o el PSC, per extensió), un cop decidit que l’alcalde de Salou liderarà la llista electoral conjunta entre FUPS i PSC a les municipals del 28 de maig.

Un acoblament mutu (el de FUPS i el PSC) que continuarà la setmana vinent amb el previsible anunci de la festa major d’hivern d’enguany, en què el d’Albox, amb les eleccions a la vista i amb ànim d’agradar tothom, no repararà en despeses. Sobretot ell, que té la butxaca tan foradada.

S’acosten mesos d’apoteosi, orgia i disbauxa. De descontrol i gatzara. Granados sap que tot ha d’estar ben greixat, si vol tornar a ser, per sisena vegada, alcalde de Salou.