dimarts, 31 de gener del 2023

Junts acusa Klein de desplaçar-se amb el taxi d’un amic de partit

 


Junts ha acusat l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, de contractar els serveis d’un taxi el titular del qual és el president de Nou Moviment Ciutadà (NMC), el seu partit.

“No pot agafar el seu vehicle propi o el tren com feien els seus predecessors a l’alcaldia?”, li va recriminar Lluís Abella, portaveu de Junts, en el ple de divendres passat.

Per afegir tot seguit: “Hem vist que un dia, per un desplaçament a Barcelona d’anada i tornada, ens cobren 400 euros i, un altre dia, amb servei d’espera, surt més econòmic i cobren 254,15 euros. No hi ha més xòfers o taxistes a Cambrils que el servei l’ha de fer el president del seu grup polític, l’NMC?”.

“S’hauria d’aplicar la famosa dita de “l dona del Cèsar no tan sols ha de ser [honesta] sinó que, a més, ha de semblar-ho. A una persona pública se li exigeix una rectitud moral escrupolosa i aquí no la veiem; no s’hi val!”, va rematar Abella.

L'alcalde va intentar treure importància a les recriminacions dient que aquestes despeses eren en benefici de la ciutat: “L’activitat d’aquesta alcaldia és frenètica i l’alcalde no para de fer reunions des de les 8 del matí fins al vespre a l’hora que sigui, sempre en benefici dels interessos de Cambrils. Evidentment, això equival a unes despeses de locomoció”.

En vista de les evasives de Klein, el portaveu de Junts va tornar a la càrrega i va denunciar: “Hi ha quatre decrets a nom d’aquest senyor [el president de l’NMC]. És molta casualitat que quan són viatges d’anada i tornada en taxi els faci tots la mateixa persona”. Abella també va voler saber els motius d’aquests viatges.

Davant del carreró sense sortida en què es trobava, Oliver Klein es va comprometre a donar tota la informació d’aquests trajectes “com una mostra de transparència”. I va afegir en favor seu: “La manera que s’està actuant és la correcta”. (Font: Revista Cambrils).

Efectivament, la transparència arriba després de quedar ben retratat.