dissabte, 14 de gener del 2023

Les obres de la rambla es retarden una altra setmana perquè farà fred

 


Canvi de tendència respecte de les últimes setmanes. Una extensa zona depressionària abraçarà bona part d’Europa occidental i això causarà l’entrada de vent del nord i oest i afavorirà l’arribada d’aire fred a tots els nivells, que causarà nevades i un descens generalitzat de les temperatures.

Aquest episodi fred podrà allargar-se com a mínim fins dissabte 21 de gener, quan la temperatura ja començarà a recuperar-se fins a assolir els valors propis per l’època de l’any. Durant la segona meitat de la setmana vinent la temperatura baixarà entre 5 i 10 graus respecte de l’actual, i hi haurà glaçades fortes. (Font: Vilaweb).

Davant d’aquest preocupant panorama de temperatures gèlides, l’Ajuntament de Cambrils ha advertit que les obres de la rambla s’endarreriran una setmana més. 

“No volem de cap manera que ara que queda poc els treballadors agafin un refredat i estiguin de baixa, perquè això retardaria una altra vegada el final de les obres”, ha assenyalat el Sr. Fuentes del consistori, qui ha recordat que si la rambla encara no està acabada és perquè l’any passat va ploure una setmana, un imprevist que encara s’arrossega. (Font: Tururut Viola News).