dimarts, 24 de gener del 2023

Vila-seca estrena nou servei de la brossa

 


Ahir es va presentar a la Pineda el nou servei de recollida i transport de la brossa de Vila-seca. El nou contracte, adjudicat a Urbaser i amb la marca Vila-neta, tindrà una durada de 10 anys i el cost anual serà de 4,36 milions d’euros.

Contempla la neteja viària, el servei de recollida i transport de residus, la neteja de platges, la gestió de la deixalleria municipal, la vigilància i control ambiental i el manteniment i la gestió de les instal·lacions municipals.

El contracte incorpora dues millores rellevants: la renovació total del parc mòbil de vehicles i maquinària i l’increment del nombre d’equips en un 38% respecte a l’anterior contracte. La plantilla s’incrementarà un 18%.

L’alcalde, Pere Segura, ha destacat que “aquest és el contracte més important de l’Ajuntament, amb el qual incorporem més mitjans, més recursos i nous sistemes”.

L’alcalde també ha recordat que “a Vila-seca partim d’una molt bona base quant a recollida selectiva, ja que tenim un dels percentatges més elevats de Catalunya: el 53,2%”. (Font: Ajuntament de Vila-seca).

A dalt, un dels nous carretons de reciclatge de papereria.