dimarts, 28 de febrer del 2023

El govern de Cambrils es desdiu dels grans projectes anunciats

 


Divendres passat, el ple municipal de l’Ajuntament de Cambrils va aprovar el pressupost per enguany, que puja a 48,3 milions d’euros. Segons el portaveu de Junts, Lluís Abella, el document, que va ser lliurat només tres dies abans als dos partits de l’oposició (ERC i Junts), no contempla inversions promeses per l’equip de govern d’NMC-PSC-Cs-PP.

“Ni pavelló, ni piscina olímpica, ni la nau de la brigada, ni parc de l’Esquirol, ni nau per les entitats culturals i festives, ni nou pàrquing sota del Parc del Pescador, ni carrer de les Orquídies, ni notícies sobre l’inversor de l’auditori”, va lamentar Abella.

“Els preguem i exigim que no enganyin més a la població. Ja estem cansats d’escoltar o llegir en premsa «Volem impulsar, estem projectant, estem buscant, estem estudiant, ens estem plantejant…». Si us plau que porten ja 16 mesos al govern i només en queden tres per acabar el mandat. Deixin de fer volar coloms, i com sempre els recomanem, més accions i menys paraules”, va reblar Abella. (Font: Revista Cambrils).

Amb la rambla encara penjada, la resta és palla.