dijous, 23 de març del 2023

Les obres que Granados ja no inaugurarà

 


La fi del malson del barri de la Salut de Salou cada cop està més a prop. La nova canalització del barranc de Barenys, que van iniciar-se ara fa més d’un any, està a prop d’acabar-se. Recordem que el seu objectiu era que el barranc tingués més capacitat de desguàs de cabals d’aigües pluvials, per poder evitar les endèmiques inundacions.

L’obra s'ha dividit en dues fases. La primera correspon al tram entre la via del tren i la desembocadura del mar. Aquesta és la que està més avançada i ha de quedar acabada durant el tercer trimestre d’aquest 2023. La part del passeig Miramar quedarà oberta als usuaris aquest mateix divendres, i només caldrà acabar les intervencions a la plaça i obrir la sortida de l’aigua, que connectarà amb el mar.

Pel que fa a la segona fase, que correspon al tram entre la via del ferrocarril i el vial de Cavet, de més de 1.000 metres de longitud, s’espera que estigui enllestida el 2024. (Font: Canal Reus TV).

Perfecte! Això vol dir que l’alcalde, Pere Granados, no la podrà inaugurar, ja que el 28 de maig per fi el fotrem al carrer.