dilluns, 13 de març del 2023

Salou serà nova destinació de turisme eqüestre

El reusenc Kilian García (01:10:46), a la categoria masculina, i la basca Gurutze Frades (01:16:14), a la femenina, van ser els guanyadors de la mitja marató disputada dissabte passat a Salou. La prova va comptar amb la participació de mig miler de participants. (Font: Ajuntament de Salou).

La mateixa cursa, però a Cambrils, va congregar 1.400 corredors, el triple que a Salou. (Font: Revista Cambrils).

Les dues carreres les organitza el director de Running Solutions, Juanan Fernández, un dels convidats que l’alcalde de Salou, Pere Granados, va portar a Madrid el mes de gener passat per promocionar la ciutat com a destinació de turisme esportiu.

I després resulta que Cambrils, amb menys fantasmades, ens passa la mà per la cara.