dimecres, 26 d’abril del 2023

Els 12 alcaldables de Salou

 


El Butlletí Oficial de l’Estat ha publicat avui la llista d’integrants dels 12 partits que es presenten a les municipals de Salou el pròxim 28 de maig.

Els alcaldables són els següents: 

Sebastià Domínguez (ERC),
Mario García (PP),
Ana Belén Rodríguez (Vox),
Martina Fourrier (Junts),
Ignacio Durán (Unidos Salou Acció Plural),
Pere Granados (Sumem per Salou-PSC),
Sergio Susín (Cs),
Juan Ramón Martín (Assemblea per Tarragona),
Marc Montagut (Sempre Salou Ara Pacte Local),
Álvaro Ferré (Convergents),
Francisco Manuel Moreno (Valents) i
José Luis Ballesteros (Salou en Comú Podem).

De tots ells, Sebastià Domínguez, Mario García, Pere Granados, Sergio Susín i Marc Montagut són regidors. En el cas de Granados, amb la peculiaritat que també és l’alcalde del municipi.

Granados és qui més temps porta apalancat a l’Ajuntament: va entrar el 1995 com a regidor gràcies a Esteve Ferran i el 2009 es va convertir en alcalde gràcies a una moció de censura. Des d’aleshores ni s’ha mogut ni té cap intenció de fer-ho.

Després hi ha el Marc Montagut, que el 2009 va propiciar que Granados fos alcalde: va entrar com a regidor el 2003 i encara hi és.

Qui també li ha trobat el gust al càrrec és Mario García. Va desembarcar al consistori el 2011 i va pactar formar govern amb Granados a canvi d’un any d’alcaldia, i encara espera.

Sebastià Domínguez i Sergio Susín van ser nomenats regidors el 2019 i, pel que es veu, això de servir el poble (si més no, és el que sempre prometen els polítics) els entusiasma.

La relació de tots els integrants de les dotze llistes, inclosos els reserves, la podeu consultar aquí.