dijous, 27 d’abril del 2023

Onze formacions concorren a les municipals de Cambrils

 


Onze partits polítics es presenten a les eleccions municipals de Cambrils del pròxim 28 de maig. Són, segons l’ordre en què apareixen publicats al Butlletí Oficial de l’Estat, ERC, Nou Moviment Ciutadà, Vox, Ara Decidim Nosaltres, Valents, Cs, PP, Activem Cambrils-Ara Pacte Local, Cambrils en Comú Podem, Junts i PSC.

Són un partit més que en els comicis anteriors, el 2019.

Els alcaldables són Camí Mendoza (ERC), Oliver Klein (NMC), Isabel Segarra (Vox), Tomàs Garcia (ADNC), José Luis Villares (Valents), Juan Carlos Romera (Cs), David Chatelain (PP), Josep Maria Riba (AC-Ara PL), Jordi Barberà (CECP), Enric Daza (Junts) i Alfredo Clúa (PSC).

La resta dels integrants de cada llista la podeu consultar aquí.

Mendoza, Klein, Romera, Chatelain, Daza i Clúa són regidors. En el cas de Klein és, a més a més, alcalde actual després de la moció de censura que el setembre del 2021 va apartar ERC de l’alcaldia.

Respecte als anteriors, en aquests comicis hi concorren tres formacions noves: Vox, AC-Ara PL i Valents, mentre que no s’hi presenten ADxC, CUP, Primàries i ALME, cap de les quals va obtenir representació municipal.