dilluns, 22 de maig del 2023

Granados es baralla amb Vila-seca pel ramal ferroviari

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados, se les ha tornat a tenir amb el seu homòleg de Vila-seca, Pere Segura. Granados va anunciar pel seu compte que la capital de la Costa Daurada tindrà accés directe a l’alta velocitat mitjançant un ramal de dos quilòmetres de llargada, i com que els seus plans s’estan torçant culpa ara l’Ajuntament de Vila-seca d’obstaculitzar la viabilitat d’aquest tram.

Segons Segura, “fer traçats simplement perquè jo vull tenir no sé què i trinxar el territori o fer malbé espais urbans de Vila-seca és tenir una visió molt curta. L’important és que tots disposem d’una bona estació”. (Font: TAC 12).

Resum de la jugada per als lectors: Granados es carrega el tren i ens deixa sense estació ferroviària al centre urbà perquè projecta una tupinada urbanística a l’Eix Cívic.

Després anuncia la construcció d’una nova estació a PortAventura que diu que serà la millor del Camp de Tarragona (!), tot i que no hi passen trens.

I finalment proclama que Salou tindrà connexió amb l’alta velocitat (amb trens xàrter i tot) gràcies a un ramal que vindrà de Vila-seca sense parlar-ho abans amb els nostres veïns, que són els que sortiran malparats de la seva idea, i a sobre són uns cabrons.

No, si ja m’estranyava que el d'Albox estigués tant de temps sense muntar numerets. És que si no mossega i treu la seva ràbia, rebenta.