dimecres, 24 de maig del 2023

Granados manipula una notícia sobre Salou amb fins electorals

 


L’Ajuntament va informar dilluns passat que l’Institut Coordenades de Governança i Economia Aplicada, que a casa seva el coneixeran, ha situat Salou entre els 20 consistoris espanyols que destaquen per la seva excel·lència en la gestió municipal i la seva bona feina en l’àmbit econòmic-administratiu i social.

Segons l’alcalde, Pere Granados, “es posa de manifest que des de l’Ajuntament estem realitzant una gestió de qualitat des dels àmbits econòmics, socials i administratius, oferint un servei d’excel·lència”.

I afegia que “estem satisfets que es reconegui també la feina duta a terme amb projectes de transformació i digitalització que consoliden Salou com un municipi sostenible i intel·ligent, que millora la qualitat de vida dels seus veïns”. (Font: Ajuntament de Salou).

La notícia la va difondre l’agència Servimedia el 4 de maig passat. Però Granados l’ha retingut fins aquesta setmana amb un propòsit electoral clar, ja que el beneficia.

És més, la nota de Servimedia no inclou declaracions del d’Albox, que les ha afegit ell per fer-se més autobombo, i recorda, mal que li pesi, que és alcalde gràcies a Junts.

Amb la difusió de la interessada nota municipal es confirma un cop més el poder manipulador de l’alcalde i de com és capaç de tergiversar la realitat en benefici propi.

Per sort, això se li acaba diumenge.