dilluns, 5 de juny del 2023

Clúa (PSC) reconeix que la moció de censura va ser un error

 


Alfredo Clúa, candidat socialista a l’alcaldia de Cambrils i pròxim alcalde del municipi després del pacte subscrit pel PSC, ERC, Junts i En Comú Podem, justifica aquesta aliança per l’afinitat programàtica i el model de ciutat que busquen, però també per una qüestió “d’empatia i ètica”, que no es donaven amb el govern d’Oliver Klein.

“Aquest pacte ens permet retrobar-nos amb els nostres antics socis de sempre, Esquerra i Comuns, amb la companyia de Junts”, assenyala Clúa.

I afegeix: “És una decisió meditada, consensuada amb l’executiva del partit, parlada entre companys i les persones que ens han acompanyat en aquesta tasca. I tots hi coincidim, la proposta d’aquesta via ha sigut aclaparadora”.

“L’agrupació del PSC va prendre nota que la nostra col·laboració anterior no va ser entesa pels nostres electors, les causes en tindrem temps d’analitzar-les”.

“Podria semblar més fàcil i més ràpid seguir amb l’actual coalició, amb Nou Moviment Ciutadà i PP. Un govern a tres que ja porta una dinàmica de treball, però aquesta no ha estat la millor opció”. (Font: Alfredo Clúa).

El PSC admet que es va equivocar amb la moció de censura a Camí Mendoza, fent alcalde Oliver Klein i alineant-se amb la dreta. Però també és un avís a Esquerra del que els pot passar, si en el futur no comptem amb ells.