divendres, 9 de juny del 2023

Granados tanca FUPS

 


No sé si és perquè s’ha cansat que el coneguin com el roba-partits, després que li pispés a l’Esteve Ferran, o perquè el Barragán està fart que li arribin factures que no són seves al número 40 del carrer Barcelona (seu oficial de la formació), però l’alcalde en funcions de Salou, Pere Granados, ha decidit donar de baixa FUPS, clan del qual és secretari general i que tantes mutacions ha patit.

Així cal deduir-ho de la selfie que Granados, sempre tan presumit, ha penjat a les xarxes socials, en què se’l veu a dins d’un ascensor amb un bronzejat al més pur estil guiri i vestint una samarreta negra (com a tètric personatge que és) on es visualitza el logo del PSC.

Òndia, tu! Segons sembla l’entesa entre el d’Albox i el partit d’Illa (el que, si cal, et col·loca en plantilla) és total, malgrat el fracàs electoral de Sumem per Salou-PSC el 28-M, que no va treure, ni de lluny, el bon resultat que esperaven.

Sigui com sigui, cal felicitar Granados. No per haver guanyat les municipals sense oposició (els altres partits va ser com si no hi fossin), sinó perquè sap gaudir de la vida anys i anys sense fotre brot (a les proves em remeto).

Nota aclaratòria: la fotografia de sota és de després de fer-se la selfie. Un auguri de la trencadissa que ens espera.