divendres, 23 de juny del 2023

Salou ja té les banderes blaves

 


Salou va rebre ahir a Torredembarra la Bandera Blava, un distintiu que reconeix la qualitat de les nostres platges, durant un acte presidit pels consellers de Territori i d’Acció Climàtica, Ester Capella (i no Capela, com diu la nota de l’Ajuntament de Salou) i David Mascort, respectivament. En representació del consistori salouenc hi van anar les regidores Julia Gómez i Beatriz Morer, famosa aquesta perquè a la platja hi va sovint a menjar paelles.

La cerimònia no va comptar amb la il·lustre presència de l’alcalde de la ciutat, Pere Granados, cosa rara, ja que li agrada ficar-se a tot arreu (i en lloc preponderant), la qual cosa no ha impedit que la nota del gabinet de propaganda hi inclogui declaracions seves: “La qualitat de les platges del municipi són un dels nostres principals atractius turístics i formen part del ric patrimoni natural de què disposem”. Gran pensada la d’aquest home, sí, senyor! (Font: Ajuntament de Salou).

A veure, que et donin la bandera blava no és cap notícia. Bàsicament, perquè se la donen a tothom. La notícia fora que no te l’haguessin donat.

Per cert, sort que només va mirar les platges. Perquè si el que inspeccionen és la netedat dels nostres carrers, aleshores els examinadors haurien fugit escopetejats!