dimecres, 21 de juny del 2023

Salou té tres regidories per regidor

 


L’alcalde Pere Granados ha donat a conèixer el nou cartipàs municipal. És a dir, com reparteix les regidories entre els seus escolanets de Sumem per Salou-PSC. Surt a una mitjana de tres regidories per regidor. Encara que a Julia Gómez li cauen sis i quatre a Yeray Moreno. Suposo, perquè és difícil saber-ho, ja que la nota que ha publicat el consistori està mal puntuada i, per tant, és confusa i no saps on acaba una regidoria i en comença una altra.

És la tàctica habitual de Granados: poti-poti perquè ningú se n’assabenti gaire del que fa.

Per descomptat, sa majestat es reserva Turisme, perquè no hi ha ningú que sàpiga tant (de tot) com ell. Aquesta vegada assumeix, també, promoció de la ciutat. Això garanteix que es farà més fotos que abans, una fita que ja era difícil de superar. (Font: Ajuntament de Salou).

Per cert, Granados diu a TAC 12 que ha creat una nova regidoria: la d’Igualtat. No és cert, ja hi era al mandat anterior. La va crear Estela Baeza. No en van tenir prou amb maltractar-la, que ara intenten esborrar el seu llegat.

És el mateix que a la web municipal. No trobaràs res anterior a Granados. Adéu, Banyeres, adéu, Ferran. És com si Salou hagués nascut amb el d’Albox.