dijous, 20 de juliol del 2023

Cambrils ja té a punt el nou cartipàs municipal

 


Ja es coneix el nou cartipàs de l’Ajuntament de Cambrils. La regidoria de Turisme, Platges i Esports l’assumirà la portaveu d’ERC, Camí Mendoza; la d’Urbanisme, Obra Pública i Activitats, Enric Daza (Junts), i Educació, Cultura i Patrimoni serà per l’altre soci de govern, Jordi Barberà (En Comú Podem), mentre que el PSC ocupa l’alcaldia mitjançant Alfredo Clúa.

El PSC assumirà a més amb Gemma Balanyà Organització, Salut, Igualtat i Inclusió, i Enrique Arce, com era de preveure, Mobilitat, Seguretat Ciutadana i Ajuts Europeus [per Aparcar].

ERC ocuparà les regidories d’Hisenda, Compres i Contractació, que recauen en Aleix Rom; Promoció Econòmica, Govern Obert i Participació Ciutadana són per a Neus Càrdenas, i Espai Públic i Transició Energètica, per Alejandro García.

Junts per Cambrils, a més d’Urbanisme, té Atenció Ciutadana i Joventut amb Laura Mellau, i Festes, Nova Ciutadania i Benestar Social, per a Teresa Recasens.

El cartipàs s’aprovarà en el ple ordinari del mes de juliol, una sessió en què també es donaran a conèixer la composició, atribucions i funcionament dels òrgans municipals; les dedicacions i retribucions dels regidors, i el nomenament de representants de la corporació en òrgans col·legiats i organitzacions externes. (Font: Revista Cambrils).