dimecres, 19 de juliol del 2023

Chatelain: el quadripartit acabarà com la cabina dels germans Marx

 


El Partit Popular va millorar resultats en les eleccions municipals del passat 28 de maig, ja que va passar d’un a dos regidors a l’Ajuntament de Cambrils. Un ascens que, malgrat tot, manté el partit com una força residual en un consistori governat per PSC, ERC, Junts i En Comú Podem.

El portaveu del grup popular, David Chatelain, ha confessat que estava segur que els recursos interposats pel Nou Moviment Ciutadà (NMC) per l’anul·lació de dues meses electorals no prosperarien. També ha dit que no havia tancat cap pacte de govern amb l’exalcalde oliver Klein (líder d’NMC), malgrat que reconeix que va estar molt bé governant amb ell el darrer any i mig.

Sobre el fet que el PP votés a favor de la investidura d’Oliver Klein, ha explicat que ho va fer per “responsabilitat i coherència”, ja que creu que hauria de governar la llista més votada. Una altra mentida del PP, perquè el PP lidera a Espanya el rànquing d’acumulació de poder tot i no ser el partit més votat, i deixaria de governar cinc milions d’espanyols si s’apliqués la proposta de Feijóo de lliurar l’alcaldia al primer partit a les urnes.

Bé, tornant a Cambrils, com era d’esperar, Chatelain s’ha mostrat molt crític amb el nou govern. Ha augurat un govern amb problemes constants i un futur negre per Cambrils. Bàsicament, perquè diu que coneix bé el quadripartit i creu que no s’entendran. De fet, ha pronosticat que hi haurà friccions quan hagin de fer el pressupost, ja que les idees d’uns partits i els altres no tenen res a veure.

Chatelain ha anat més enllà i ha assegurat que li té “pànic” a la política econòmica del nou govern, i ha recordat que l’última vegada que els tres partits d’esquerres van governar junts “van endeutar Cambrils fins a les celles”. (Font: Ràdio Cambrils).