diumenge, 23 de juliol del 2023

El carril bici que ningú respecta és a Salou

 


Només un 5% de la població del Camp de Tarragona utilitza la bicicleta com a mitjà de transport habitual com a mínim un cop per setmana. És un dels resultats visibles de l’estudi que investigadors del Departament de Geografia i l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili. Els autors han analitzat sis municipis (Cambrils, la Canonja, Reus, Salou, Tarragona i Vila-seca) i enquestat mil persones el 2022: un 55% va dir que li agradaria utilitzar-la quotidianament. La principal barrera que addueixen el 73% és la manca d’espai per a la bicicleta o les males condicions de la infraestructura. (Font: ACN).

A veure: si el que els ciclistes volen és un carril bici com cal, que vinguin a Salou. Està tan ben fet, que tothom circula per on li surt dels ous.

N’és una prova aquest tram que hi ha al costat de la font cibernètica. En comptes de girar a l’esquerra, els ciclistes continuen recte. I si hi ha vianants, pitjor per ells, perquè és el seu problema.

És la confirmació que els carrils bici a Salou es dissenyen perquè queda molt bé dir que tens carrils bici. Encara que els hagis fet amb el cul, contravenint la conducció segura.