dijous, 13 de juliol del 2023

Rescatats quatre regidors d’ERC a la deriva a Salou

 


Una patrulla del Servei Marítim de la Guàrdia Civil va rescatar dissabte a la tarda una embarcació que n’havia perdut el control prop de l’espigó més pròxim al port de Salou. A bord hi havia quatre turistes francesos que havien llogat l’embarcació recreativa, la qual no requereix titulació.

A la zona hi havia un elevat nombre de persones observant l’embarcació, que estava en una zona perillosa per la seva proximitat a les roques. A banda, la nau vulnerava el perímetre d’exclusió d’embarcacions per ser zona de bany.

La patrullera marítima de la Guàrdia Civil Río Martín va comprovar que la nau anava a la deriva, amb el motor apagat i intentant ser remolcada per dues petites embarcacions més a través d’una corda per ser allunyada de les roques. Tot i els esforços, aquesta no aconseguia sortir de la zona propera a l’espigó, ja que l’àncora estava bloquejada al fons marí. (Font: Diari Més).

Sí, qui també van molt a la deriva són els quatre regidors d’ERC a l’Ajuntament de Salou. Bé, a la deriva i seguint l’estela de l’alcalde Pere Granados.