dijous, 27 de juliol del 2023

USAP lloa Granados i s’ofereix per entrar també al seu govern

 


A diferència de PP i Vox, que es van mostrar molt crítics amb el pacte de govern entre Pere Granados (Sumem per Salou-PSC) i ERC, l’únic regidor d’USAP, Ignacio Durán, que s’autoanomena el regidor del cafè amb llet, es va mostrar alineat amb l’alcalde, malgrat que durant la campanya electoral va ser molt dur amb ell.

Un posicionament que Mario García resumia amb una predicció: “Veurem com aviat creix el seu govern…”, va dir referint-se al d’Albox.

I és que Durán va dedicar el seu discurs sobre el nou cartipàs a explicar com s’havien desenvolupat les negociacions per formar un govern alternatiu al de Granados: “En les reunions, tots volien ser l’alcalde”.

“Em vaig reunir amb tots, jo volia que fessin fora al senyor alcalde, però tot era mentida. D’allò que pensàvem que faria la resta, res…”, va revelar Durán, qui va acabar lloant Pere Granados.

“Aquí l’únic polític és vostè, senyor Granados, és un crac, un Maquiavel, l’admiro en això i espero estar a prop de vostè per aprendre, perquè, de la resta, sembla que hi ha poc a aprendre”, va afegir.

Unes paraules que ràpidament van ser recollides per Granados per felicitar Durán per la seva “honorabilitat”. “Amb persones com vostè, es poden arribar a molts acords”, li va agrair l’alcalde. (Font: Diari Més).

Val a dir que Granados, encantat d’incorporar nous elements al seu govern de docilitat. Sobretot quan comproves que durant quatre anys hi tens molt a guanyar. I si no, pregunteu als republicans.