dimecres, 2 d’agost del 2023

Cambrils confirma que a la política s’hi va per diners

 


L’Ajuntament de Cambrils ha aprovat els sous que cobraran els regidors durant aquest mandat. Hi haurà cinc dedicacions exclusives: la de l’alcalde, Alfredo Clúa (PSC), amb una retribució anual bruta de 52.582,50 euros, i la dels regidors Camí Mendoza (ERC), Enric Daza (Junts), Jordi Barberà (En Comú Podem) i Gemma Balanyà (PSC), amb una retribució de 42.435 euros anuals.

Altres regidors del govern, com Enrique Arce (PSC), Laura Mellau (Junts), Teresa Recasens (Junts) i Neus Cárdenas (ERC) cobraran 31.826,25 euros anuals. I Alejandro García (ERC) i Aleix Rom (ERC) seran retribuïts per assistències amb un màxim de 23.850 euros.

Pel que fa a l’oposició (NMC, PP i Vox), els portaveus de cada grup (Oliver Klein, David Chatelain i Isabel Segarra, respectivament), rebran 12.269,25 euros.

La novetat està en el fet que la resta de regidors de l’oposició rebran un import per assistències, una decisió que va indignar als tres partits, més especialment a l’NMC, que té sis regidors i són molts a repartir per assistència a comissions informatives. No és el cas de Vox, perquè els seus dos regidors aniran a més comissions informatives i, per tant, cobraran més. (Font: Revista Cambrils).

Amb la qual cosa queda clar que el que més importa en la política és poder sucar-hi tant com es pugui. Sempre pensant en el benestar del poble, és clar.