dijous, 10 d’agost del 2023

Els veïns del Parc del Pinaret ja poden tornar a dormir

 


El Festival Internacional de Música de Cambrils (FIMC), organitzat pel Grup Clipper’s i l’Ajuntament de Cambrils, ha tancat la 48a edició amb 16.413 espectadors i un índex d’ocupació del 66%. El concert de cloenda va anar a càrrec de l’artista Luz Casal.

Malgrat que el concert de This Is Michael es va haver de suspendre a conseqüència de les fortes ratxes de vent del passat divendres, per l’escenari del FIMC han desfilat també aquest any artistes de la talla de Gipsy Kings by André Reyes, Els Amics de les Arts, Rosario, Pablo López, Ara Malikian, Stay Homas, Dàmaris Gelabert i Miki Núñez. En total, nou actuacions d’artistes nacionals i internacionals de referència, que han conformat un cartell eclèctic i de primer nivell, amb l’objectiu d’oferir al públic de Cambrils unes nits d’estiu úniques.

A banda dels concerts, el públic ha pogut gaudir abans de l'espectacle principal d’un espai Village amb actuacions en directe i una àmplia oferta gastronòmica de la mà de Cal Blay Food Lovers.

L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, ha manifestat que “el festival és un esdeveniment cultural consolidat entre els grans focus d'atracció de la Costa Daurada. Desitjo sort i encerts a l’empresa organitzadora”. (Font: Ajuntament de Cambrils).

Gran esdeveniment cultural i també monetari, perquè el FIMC costa un milió d’euros, dels quals 300.000 van a compte de l’Ajuntament.

Una aportació econòmica que els veïns del Parc del Pinaret hauran fet amb molt de gust, ja que les nits d’insomni que pateixen són impagables.