divendres, 11 d’agost del 2023

ERC i PSC cada cop s’assemblen més

 


La regidora de Nova Ciutadania, Elena Zhukova, va visitar ahir Càritas. Segons explica, “em quedo sense paraules davant la immensa tasca que realitzen ajudant als més necessitats. Una labor imprescindible per a la nostra comunitat”.

Sorprèn que algú que es dedica a la política no tingui ni la més remota idea del que passa a Càritas. La mateixa experiència reveladora van tenir els del PSC, quan el mes de desembre passat van reconèixer sentir-se “commoguts” pel treball social que s’hi porta a terme.

Acostuma a passar amb els polítics quan surten del seu palau de vidre: que són aliens a la realitat que els envolta.

A més d’ERC, a la visita de Càritas també hi va anar la regidora de Serveis Socials, la tarragonina Cristina Berrio (PSC), nova al consistori i escolteta de l’alcalde, Pere Granados, que no passar res per alt en tot allò que afecta els presumptes republicans.

Per cert, la regidoria de Nova Ciutadania va ser creada expressament per acontentar ERC. Té competències que encaixen perfectament amb Benestar Social. La qual cosa augmenta la burocràcia, un llast que només por anar en contra dels qui necessiten ajuda urgent.