dimecres, 30 d’agost del 2023

La brossa de Cambrils s’acumula al carrer de Pau Casals

 


La rambla de Jaume I de Cambrils fa uns mesos que ja és completament de vianants, i es troba plena de terrasses de bars i restaurants, sense cotxes, ni contenidors de brossa. Un paisatge molt diferent del que es pot trobar al carrer paral·lel, amb el carrer de Pau Casals que ha de suportar tots els serveis. 

Com ara la càrrega i descàrrega de mercaderies i una gran quantitat de contenidors de brossa, sent aquest últim, un dels problemes més greus. De fet, el carrer, suma més de 35 contenidors, 25 al carrer i 10 a les cantonades, la qual cosa comporta que passin entre sis o set camions de brossa cada nit, amb el consegüent soroll.

La rambla de vianants ha suposat l’arribada de nous negocis de restauració i, per tant, més escombraries que també van a parar als contenidors del carrer paral·lel, la qual cosa ha provocat que el carrer visqui problemes amb rates i altres animals.

L’associació de veïns del barri lamenta la manca d’empatia de l’Ajuntament envers els residents. També es queixen que les reunions amb el consistori no s’estan traduint en solucions a aquesta problemàtica. (Font: Canal Reus TV).