dilluns, 7 d’agost del 2023

Salou, entre les tres pitjors destinacions turístiques catalanes

 


Heraldo de Aragón va publicar dissabte passat que Salou és la quarta ciutat d’Espanya amb més reserves turístiques aquest estiu, davant de destinacions com València o Sevilla i només per darrere de Madrid, Benidorm i Màlaga.

“Salou es postula com una de les destinacions estrella d’aquest estiu”, començava el reportatge. Encara que més que destinació estrella, potser caldria parlar de Salou com a destinació estrellada, ja que la capital de la Costa Daurada també apareix és “un dels tres destins catalans més decebedors per als turistes” (els altres dos són Lloret de Mar i la Rambla de Barcelona). (Font: ACN).

Diu aquesta informació (que, lògicament, no ha estat recollida per l’Ajuntament, al contrari de la de l’Heraldo): “Hem fet una petita cerca per descobrir quines són les destinacions de la nostra terra que més deceben als turistes que ens visiten, i ens hem trobat amb tres llocs que clarament no compleixen les expectatives de molts estrangers”.

“Salou és una ciutat turística situada a la Costa Daurada. És coneguda per les seves platges, els seus complexos hotelers i els seus parcs d’atraccions. No obstant això, Salou també pot ser una ciutat molt massificada i impersonal. Les platges poden estar atapeïdes de gent, els complexos hotelers poden ser cars i els parcs d’atraccions poden ser una mica infantils. Amb els anys algunes de les discoteques més icòniques de Salou i la Pineda, com Pachá, han tancat, però la ciutat segueix sent un destí escollit per turistes d’arreu del món per passar unes nits de disbauxa. I si ets a Salou i no t’acaba de fer el pes l’estil de la ciutat, sempre pots passar el dia en zones properes més tranquil·les com Altafulla o el Roc de Sant Gaietà”.

Segur que aquesta plantofada no se l’esperava el d’Albox. Ell, que, d’una manera o altra, acostuma a tenir comprats els periodistes.