dilluns, 4 de setembre del 2023

L’altre top manta

 


La Policia Local de Cambrils ha actuat aquest dilluns contra un bar restaurant de la zona del Cap de Sant Pere que havia col·locat taules i cadires de la seva terrassa de manera que impedia el pas de vianants i ciclistes.

Els agents van arribar a l’establiment després de rebre diverses queixes de veïns i comerciants de la zona. Quan van arribar, van comprovar que les taules i cadires ocupaven una part important de la vorera, cosa que dificultava el pas de vianants i ciclistes.

Els policies van instar el propietari del local a reorganitzar la terrassa, però aquest es va negar a fer-ho, de manera que els agents van haver de confiscar les taules i cadires que envaïen la vorera.

A més, el propietari del local va ser denunciat per la policia local per infracció de la normativa municipal de via pública.

Aquesta actuació policial, que va tenir el suport del Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional guiats per un dron, s’emmarca en els esforços de la policia local de Cambrils per garantir la seguretat dels vianants i ciclistes.

L’Ajuntament recorda que és il·legal posar taules i cadires de terrassa a la vorera de manera que impedeixi el pas de vianants i ciclistes. (Font: Tururut Viola News; fotos: Dany Daniel).