dimecres, 6 de setembre del 2023

Ningú vol els contenidors

 


Arran de les queixes dels veïns del carrer de Pau Casals, que denunciaven la gran acumulació de contenidors de la brossa en aquesta via pública en detriment de la remodelada rambla de Jaume I, on no n’hi ha cap, l’Ajuntament de Cambrils n’ha instal·lat cinc en aquesta avinguda, cosa que ara ha generat el rebuig d’aquests altres veïns.

“S’havien concentrat molts contenidors en aquest carrer (fins a 35) i ens vam comprometre amb els veïns a buscar una nova ubicació. Hem trobat adient col·locar aquesta bateria a la rambla per alliberar una mica el carrer de Pau Casals”, explica Alejandro Garcia, regidor d’Espai Públic i Sostenibilitat.

Una ubicació que és temporal, ja que s’està pendent d’Endesa per poder-los traslladar uns metres i deixar-los definitivament a la plaça d’Aragó.

“S’han de moure uns quatre o cinc metres, però abans Endesa ha de soterrar els cables elèctrics que hi ha a la plaça. Ara no es podien posar en aquest tram perquè el camió que recull la brossa no passa amb els cables. Quan ja estiguin fora llavors els mourem”, afegeix el regidor.

“No volem les escombraries davant els nostres menjadors, és incomprensible. Doncs que no es va preveure on anirien els contenidors quan van fer la Rambla? Perquè ens els posen ara davant de casa?”, es queixava una de les veïnes. (Font: Revista Cambrils).