diumenge, 10 de setembre del 2023

Salou paga 50.000 euros per La Cursa de RAC 1

 


Salou acollirà el pròxim 15 d’octubre La Cursa de RAC 1. La prova té un recorregut de cinc quilòmetres amb sortida i arribada al passeig de Jaume I, passant pel carrer Barcelona, la Via Augusta, el carrer Ciutat de Reus, la Via Aurèlia, el carrer de Pere Martell i el passeig Miramar.

L’alcalde, Pere Granados, ha destacat que “acollir aquest esdeveniment és un honor, sobretot per a un municipi que potencia el turisme esportiu”. (Font: Ajuntament de Salou).

L’aportació econòmica de l’Ajuntament a La Cursa és de 50.000 euros. Uns diners que Granados paga amb gran satisfacció per dues raons: la primera, perquè no són seus; i la segona, perquè qui l’organitza és RAC 1, del Grup Godó (La Vanguardia).

El que busca l’alcalde amb aquesta col·laboració econòmica no és la promoció de Salou ni de l’esport, sinó tenir entrada en un hòlding de la comunicació per si algun dia li convé alguna cosa. Ja sigui en forma d’entrevista, el tractin bé (perquè paga bé) o li donin un protagonisme que molt probablement no es mereix.

És trist, però així és com funciona el d’Albox: pensant sempre en ell mateix. Costi el que costi.