diumenge, 7 de gener del 2024

Dani López es recol·loca a la Lliga Catalana de Futbol Sala

 


La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha informat que Dani López és el nou delegat de la Lliga Catalana de Futbol Sala a Tarragona i les Terres de l'Ebre. López va ser regidor de l’Ajuntament de Salou entre el 2007 i el 2009 i entre el 2015 i el 2023 amb el PSC. A les passades municipals del mes de maig ja no s’hi va presentar. O el van vetar, que hi ha versions per a tots els gustos.

Durant aquests darrers vuit anys, López va compaginar el càrrec a l’Ajuntament amb l’empresa privada. No volia que li passés com l’altra vegada, quan era regidor amb Antoni Banyeres (PSC) d’alcalde i una moció de censura de Pere Granados (FUPS) el va deixar al carrer. Un sobresou que ara recupera gràcies al futbol.

Ho fa de la mà de José Miguel Calle Echevarría, director de la Lliga Catalana de Futbol Sala. Calle és una figura molt controvertida. Ha estat acusat de nepotisme, atès que la seva dona també figurava com a receptora d’ingressos de la federació sense haver-hi treballat mai i se'l considera la persona clau en la instrumentació de les dues eleccions (amb greus denúncies de tupinada) que van situar Joan Soteras a la presidència de la FCF.

Segons explica El triangle, Calle gestiona un pressupost de 27 milions d’euros i això fa que siguin molts els interessos que estan en joc. Començant per les sucoses remuneracions i dietes que s’embutxaca la cúpula de l’entitat.

Per conèixer amb detall els ingressos que s’hi mouen, podeu consultar el digital moncloa.com, que qualifica Calle de directiu sota sospita. Per no parlar de les amenaces a treballadores de la federació, segons relata el diari Ara.

En resum, Dani López s’ha pogut recol·locar en un àmbit que li agrada (el futbol), i on donar pilotades és molt habitual.