dissabte, 6 de gener del 2024

Granados demana als Reis que l’ajudin amb l’Eix Cívic

 


La nit màgica per excel·lència, la de Reis, va arribar ahir a Salou amb la presència de Melcior, Gaspar i Baltasar, que, un any més, van portar la felicitat dels més innocents.

Com no podia ser d’una altra manera, l’alcalde, Pere Granados, va aprofitar l’avinentesa per retratar-se al costat de les seves majestats i de fer de fals rei mag davant els nens.

Durant la seva inevitable al·locució al públic concentrat al moll, Granados va fer gala de missatges de bondat i esperança, i va solidaritat amb els més necessitats. Uns conceptes, tots ells, que el d’Albox només practica de cara a la galeria.

L’alcalde va aprofitar també per demanar a ses majestats que l’ajudin a tirar endavant els projectes que promou per transformar el municipi. El més important dels quals és l’Eix Cívic, un pelotazo que vol executar malgrat que no disposa dels diners de la Generalitat per emprendre’l, tampoc se sap res del que passarà amb els terrenys d’Adif i que compta amb el rebuig generalitzat dels veïns del barri de la Salut (els més afectats per la gran obra), que s’oposen a la construcció de nous pisos, tal com contempla el projecte de Granados.

L’alcalde ja pot anar demanant als Reis, ja, sobretot valeriana. Que aquest any se’l presenta cru, molt cru.