dissabte, 6 de gener del 2024

Klein demana als Reis que el tornin a fer alcalde

 


L’exalcalde de Cambrils Oliver Klein ha sorprès propis i estranys amb una carta adreçada als Reis d’Orient en què els demana que el tornin a fer alcalde de la ciutat. Klein, que va governar el municipi entre el setembre del 2021 i el maig del 3023 després de presentar una moció de censura contra Camí Mendoza (ERC), la qual va tenir el suport del PSC, Cs, PP i dos regidors no adscrits, assegura que ell és l'únic que pot aconseguir que la ciutat prosperi i recuperi l’esplendor que tenia sota el mandat.

Klein es mostra molt crític amb l’actual alcalde i anterior soci de govern, Alfred Clúa (PSC), a qui acusa d’haver enfonsat Cambrils durant la seva curta gestió. “I el mateix es pot dir de la resta dels seus amics”, ha afegit en referència a ERC, Junts i En Comú Podem.

Klein assegura als Reis que s’ha portat molt bé durant l’any passat i que ha treballat de valent pel bé de la ciutat des de l’oposició. Per això, demana als Reis que li concedeixin el seu desig de tornar a ser alcalde per demostrar que ell sí que sap com fer les coses bé i que té un projecte il·lusionant per al futur de Cambrils.

Mentre que alguns veïns s’han pres molt seriosament la carta de Klein, altres l’han qualificat de “ridícula, delirant i patètica”.

L’alcalde, Alfredo Clúa, no ha volgut caure en la provocació i s’ha limitat a dir que respecta la llibertat d’expressió de Klein, però que els Reis Mags no són mags i que els problemes de Cambrils es resolen amb feina, diàleg i consens, no amb desitjos. “I si no, que ho preguntin a l’Ana López”, ha reblat. (Font: Tururut Viola News).