dissabte, 6 de gener del 2024

A l’alcalde de Salou els Reis li porten brossa en lloc de carbó

 


En un gir inesperat al que acostuma a ser habitual, els Reis d’Orient han decidit canviar el seu tradicional regal de carbó per quelcom més simbòlic aquest any: brossa. Per això, l’alcalde de Salou, Pere Granados, conegut pel seu compromís amb la neteja i mantenir la ciutat impecable, ha estat el primer destinatari del fastigós obsequi.

La decisió dels Reis es produeix arran de les queixes contínues dels ciutadans de Salou sobre l’acumulació d’escombraries als carrers de la ciutat.

Els veïns asseguren sentir-se frustrats davant de la falta de mesures efectives que permetin garantir una ciutat neta, un problema, el de la brutícia, que s’agreuja durant la temporada d’estiu.

“És una bona decisió la dels Reis. Si fins i tot ells noten la presència de porqueria arreu, és hora que deixin ben retratat Granados”, afirma un veí.

L'alcalde ha respost a aquest regal inusual amb la promesa que redoblarà esforços per millorar els serveis de neteja i gestió de residus. “Accepto aquest missatge clar dels Reis Mags, però a qui s’ha de lliurar el pestilent premi és a Sebastià Domínguez, que és qui ara s’encarrega de la neteja”, ha declarat l'alcalde, mentre Domínguez li feia la reverència. (Font: Tururut Viola News).