dilluns, 15 d’abril del 2024

Granados o Laporta?

 


Els dos tenen molt en comú. Pere Granados, alcalde de Salou, i Joan Laporta, president del FC Barcelona, són dues figures destacades al panorama català. Tots dos són, per exemple, advocats, presideixen institucions de gran rellevància en els seus respectius àmbits (l’Ajuntament de la capital de la Costa Daurada i el FC Barcelona) i els encanta la bona vida, com ho demostra la seva afició per la gastronomia i l’ostentació.

La seva activitat com a advocat els ha proporcionat les habilitats de negociació i oratòria necessàries per arribar al cim (encara que després l’alcalde de Salou amb prou feina sàpiga llegir els punts de l’ordre del dia dels plens, perquè s'entrebanca constantment).

A més, han demostrat capacitat de lideratge i gestió (encara que després el d’Albox canviï de parer constantment).

També tenen en comú que tots dos líders gaudeixen de la bona taula. La seva afició per la gastronomia, l’ostentació, l’afany de protagonisme i els viatges, especialment en el cas del salouenc, és prou coneguda.

I també comparteixen un físic generós amb la seva prominent panxa, fruit de la seva afició al fato, cosa que realça el seu atractiu i la seva estreta amistat amb el Sr. Colesterol. (Font: Tururut Viola News).